Umor

Aroganță de miliardar. În văzul tuturor, un constănțean și-a spalat cireșele cu benzină

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 martie, 2022

Bogații Constanței nu au limite atunci când vine vorba despre extravaganțe prin care să-și etaleze luxul și potența financiară.

Dacă astă vară, miliardarii erau fotografiați în timp ce dormeau în parcarea cu plată din Mamaia doar fiindcă era de 3 ori mai scumpă decât la hotel, acum au găsit o nouă fiță.

Stere Parvenitescu, un potent afacerist din Constanța, care stă cu cheia la marginea drumului în Mamaia pentru a oferi cazare turiștilor, s-a filmat în timp ce își spăla câteva cireșe cu bezină.

„Fratele meu, 500 lei kilu de cireșe. Ia uite aici… Și ca să fii bossul boșilor, nu le speli cu șampanie Moet, cum se făcea anul trecut, acum le speli cu benzină super premium. Noi, ăștia care avem posibilități financiare excesive, ne permitem. Luxul e lux și trebuie să repecți eticheta dacă ai standardul nostru”, a povestit Stere Parvenitescu.

Precizăm faptul că domnul Parvenitescu a mai avut astfel de aroganțe și în trecut, în urmă cu doi ani, la începtul pandemiei de COVID, acesta ajungând la spital după ce a băut 3 litri de spirt doar ca să arate că deși e criză de dezinfectanți el are la discreție.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate