Asistenta, în vârstă de 44 de ani, susţine că a fost terorizată în ultima vreme de vecinii blocului în care locuiește de 20 de ani.

Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi.

Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului… Mi-au trimis poliţia acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase.!!!! Ce să înţeleg…. E discriminare????”, a scris asistenta medicală Mihaela Moga pe pagina ei de Facebook.

Anterior, ea a avut un conflict cu administratorul unui magazin, care a sunat la poliție susținând că femeia nu respectă măsura autoizolării, deși aceasta nu trebuia să stea în casă.

Polițiștii au mers, au identificat persoana, au făcut verificări la DSP și au constat că persoana nu e supusă măsurii izolării la domiciliu”, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Conflictele au continuat însă. Ulterior, Mihaela Moga Pal a sunat din nou la poliție să spună că a avut un nou conflict cu administratorul magazinului, care i-a cerut să părăsească incinta. A fost îndrumată să facă o sesizare.

Ieri seară, femeia a scris pe Facebook că vecinii ei au aruncat cu clor pe ușă. Mesajul ei a stârnit sute de comentarii, mulți internauți adresându-i mesaje de încurajare.

 

(Visited 640 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.