Momentele în care copiii erau abuzaţi de îngrijitoare au fost înregistrate de un părinte.

Astfel, țipetele şi ameninţările şi modul în care îngrijitoarele îi umilesc pe copiii din creşă au fost surprinse de sistemul audio montat de un părinte.

Cu dovezile obţinute, oamenii au alertat Poliţia, iar conducerea creşei, precum şi autorităţile locale vor face propriile anchete.

În urma cercetărilor a rezultat suspiciunea că, la data de 24 aprilie a.c., unul dintre copiii înscriși în colectivul unei creșe din orașul Năvodari ar fi fost agresat fizic și verbal de către două angajate ale unității. În continuare, se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun„, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la această faptă și fac investigații în acest caz pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Părinţii spun că nu se vor opri până când îngrijitoarele nu vor plăti pentru abuzurile la care i-au supus pe copii.

Fragmente din timpul înregistrării audio cu îngrijitoarele de la creșa din Năvodari

Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge! Și umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe fundal.

Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă, te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul!

Sursa audio: Antena 1, Observator

 

(Visited 651 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.