Potrivit declarației sale de avere, postată pe site-ul instituției pe care o conduce, pe lângă terenul intravilan pe care își construiește o vilă la ieșirea din Focșani spre Petrești și apartamentul de pe strada Lupeni, la începutul acestui an șeful Polișiei Locale și-a cumpărat un apartament nou pe strada Contemporanului, în suprafață de 105 mp.

În declarație nu este trecută și valoarea de cumpărare a apartamentului.

La capitolul mașini, Dorian Alecsandrescu se laudă cu două autoturisme, un BMW 320 D din anul 2014 și un Mercedes din 2011. Tot în acest an, șeful Poliției Locale a înstrăinat un autoturism, pentru preţul de 3.000 de lei și un teren pe care l-a vândut cu prețul de 15.000 de euro.

În privinţa veniturilor din salarii, acesta a câștigat anul trecut 85.223 de lei de la Polița Locală, alți 36.012 lei indemnizaţie de la Consiliul Județean, ca membru ATOP, 11.680 de lei normă de hrană la Poliția Locală, 1.450 de lei valoarea voucherelor de vacanță și a primit o moștenire de 102.205 lei de la tatăl său, care între timp a decedat.

Soția sa, Raluca, a câştigat 74.034 de lei în calitate de șef serviciu la Direcția de Asistență Socială Focșani. În conturile familiei Alecsandrescu au mai intrat 7.800 de lei reprezentând stimulent de inserție, după ce fiica soției primarului a decis să se întoarcă la serviciu din concediul de naștere și 1.124 de lei alocație de stat.

Tot anul acesta, Dorian Alecsandrescu a devenit asociat la firma PD Top Supersoft SRL Focșani, care desfășoară activități în domeniul IT.

 

(Visited 2.292 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.