Un bărbat a fost lăsat lat pe o plajă din Mamaia după ce a fost atacat cu coceni de porumb fiert de o grupare de șezlongari.

Șezlongarii, foarte bronzați și cu pedichiurile făcute, erau revoltați că bărbatul îndrăznise să vină la plajă și să se întindă pe un cearșaf.

Păi ce facem aicea, picnic?! Pă ciarciaf te întinzi pă pat la tine acasă, bănene, nu pă plaje. Eu vin la plajă cu femeia mea să o relaxez, săsă simtă bine, nu să vadă sărăcie în fața ochilor și să prindă vreo dăpresie ș-alte boli d-ăștia“, spune un bărbat care se lăfăie pe un șezlong.

După ce și-a mai revenit în fire, tânărul atacat a declarat că nici măcar nu știe ce l-a lovit. „Țin minte doar că am auzit un strigăt <fu**** morții mă-tii de sărac!> și până să apuc să-mi dau seama că îmi este adresat, mi s-a rupt filmul și nu mai știu nimic după…“.

Cocenii, folosiți pentru neutralizarea cearșafarului, sut puși la îndemână chiar de administratorul plajei. „Trebuie să le oferim oamenilor posibilitatea să se apere atunci când câmpul lor vizual este poluat de astfel de ignoranți nesimțiți“, spune unul dintre patroni, care are și zece șenzlonguri puse chiar la 10 metri în apă.

Pentru a-i ține departe pe cei care au tupeul să vină pe plajă și să întindă cearșaful direct pe nisip, administratorii de plajă vor mai pune la dispoziția clienților și arcuri cu săgeți, petarde sau chiar găleți cu flegmă

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 828 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.