Umor

Conductă spartă în Palas. Primăria profită: redenumim cartierul în Mica Veneție și aducem turiști!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 octombrie, 2021

O ditai țeava de apă rece care s-a spart în cartierul Palas a pus autoritățile locale în alertă, după ce, în numai trei zile de la incident, cinci persoane au fost date dispărute în imensitatea de baltă formată.

Pe de o parte Primăria Constanța are solictări din partea cetățenilor care cer remedierea problemei, pe de altă parte, primarul Vergil Chițac și-ar dori să atragă mai mulți turiști.

„Cum am venit cu ideea de a face Hollywood Walk of Fame, la fel și aici vom transforma cartierul. Important e să aducem turiști!“, ar fi spus Chițac în cadrul unei ședințe în care vorbea singur în fața oglinzii în timp ce-și smotocea pisica. „Dacă dă Domnul și mai ține inundația asta un pic, mai vin și câteva ploi, am putea să renunțăm la alte planuri și să zicem acestui loc Mica Veneție!“.

Reședința clanului de rromi cuțitari Eminovici, o frumoasă clădire în stil neorrom, cu 79 de turnulețe, va fi redenumită palatul Dogilor și va putea fi vizitată, atât pe jos cât și călare. Deja locuitorii zonei s-au adaptat la noile condiții și, în așteptarea turiștilor, au mărit prețurile la cazare și fetițe.

Singurii care nu au reacționat au fost oamenii de la Confort Urban, care continuă să splele străzile, deși în unele locuri apa atinge 6 metri și e învolburată.

Actualitate