O filmare din timpul unui concert susținut de cântărețul constănțean Dorian Popa îl prezintă pe acesta într-o ipostază ce a revoltat sute de persoane.

Dorian Popa invită o fetiță, ce pare a avea în jur de 5 – 6 ani, pentru a dansa pe scenă. Dezbrăcat la bustul gol, cântărețul nu a fost deloc deranjat de mișcările lascive ale minorei, ba chiar mai mult, Dorian Popa și-a intrat în rol, dansând alături de ea.

Sub privirile celor prezenți, micuța execută o mișcare de dans denumită „twerk“, iar Dorian Popa o încurajează. „Hai, continuă“, îi spune acesta, după care își continuă piesa, în genunchi, alături de invitata lui.

Reacțiile pe Facebook nu au întârziat să apară, zeci de părinți arătându-se revoltați, atât de prestația lui Dorian Popa, cât și de faptul că părinții micuței au încurajat-o ca, la o vârstă atât de fragedă, să execute astfel de mișcări de dans.

Viitorul sună „bine”! Asta e generația tristă… fără copilărie. Nu știu ăștia de vârsta ei ce înseamnă să joci șotron, elastic în fața blocului, de a v-ați ascunselea, etc. Generația „tabletă”, și cam atât. Păcat! Despre părinți nu cred că mai are rost să mai discutăm. Cu așa „educație” vor ajunge pe post de „sirene” pe centură“, a scris o persoană.

Ferească Dumnezeu! Părinții acestei fete din imagine, unde sunt!?… Când respectiva copilă, care mai mult de 5 respectiv 7 ani nu are. Halal educație și ne mirăm de ce cad ținta unei infracțiuni de tip viol sau altă infracțiune“, apare scris într-o altă reacție.

De asemenea, sunt și oameni care nu văd nimic greșit în prestația fetiței sau atitudinea lui Dorian Popa.

Nu mai judecați o copilă. Ce, este rușine să danseze? Bravo ei că dansează minunat, bravo ei. Tu dacă ai fete sau o să ai nu fac la fel hai mai lăsați dracului figurile ăstea“, spune o altă persoană.

„Dorian nu are nicio vina… El doar își face spectacolul, își ia banu’ și a plecat. JOB se numește.

 

(Visited 2.635 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.