Administraţie

Constănțenii ar putea avea taxe majorate și în 2019. Primăria a publicat proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor

Pe site-ul Primăriei Constanța a fost publicat „Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului Constanţa începând cu anul 2019“.

Scris de 
 pe data 
9 martie, 2018

Vestea proastă este că indexarea va fi făcută în raport cu rata inflației, de 1,3%, aspect important ce va genera majorări care se vor resimți în buzunarele constănțenilor.

Cei interesați pot accesa și studia documentul, ce conține 121 de pagini, pe site-ul primăriei, sau accesând link-ul de aici.

De asemenea, până la data de 19 martie inclusiv, puteți trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Sugestiile pot fi trimise prin e-mail la adresa sj@spit-ct.ro, prin poştă, la adresa Bd. Tomis nr.112 şi prin fax, la numărul 0241/488.571.

Proiectul poate fi consultat şi la sediul Primăriei Constanța, din Bd. Tomis nr. 51 sau la sediile SPIT Constanța de pe Bd. Tomis nr.112, str. Sulmona nr. 22, str. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Badea Cârţan, nr. 3, Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C şi str. Dumbrăveni nr. 1.

 

Actualitate