Făcând referire la candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Constanței, Muhscină și-a justificat decizia spunând că liberalii constănțeni „merg pe un drum greșit“, acuzându-i de un blat politic.

În primul rând, PNL Constanța merge pe un drum greșit, cu scopul vădit de a pierde alegerile locale atât în municipiul Constanța, cât și pentru președinția Consiliului Județean.

Deoarece nu pot gira acest blat politic care așează Constanța pentru încă patru ani la picioarele PSD, anunț cu toată responsabilitatea demisia mea din funcția de vicepreședinte al organizației județene a PNL Constanța, cât și demisia din calitatea de simplu membru de partid.

Metaforic vorbind, am inițiat acest demers într-o încercare de trezire a bărbatului care trebuie să afle și să înfrunte ceea ce știe tot satul, simte inclusiv el, dar nu are curajul să înfrunte realitatea. Fie se complace și acceptă cu bucurie consecințele.“, a declarat George Muhscină.

Totodată, Muhscină i-a invitat alături de el pe toți liberalii de bună-credință și curaj, „care simt această realitate“.

George Muhscină consideră că decizia PNL de a merge în alegerile locale cu Vergil Chițac pentru Primărie și cu Mihai Lupu la șefia CJC este nefastă și spune că „a stârnit stupefacția majorității covârșitoare din partid, dar nimeni nu are curajul să o spună“.

„Constanța are o oportunitate fantastică de a scăpa de PSD, însă aceste coopearative se opun acestui deziderat atât de mult așteptat de constănțeni.

Încăpățânarea lor de a îngropa orice alianță de dreapta ce le poate aduce victoria denotă clar obediența în fața liderilor PSD.

Pentru că nu sunt omul care să renunțe și pentru că sunt convins că adevărații liberali, alături de marea masă a constănțenilor, cred în continuare că orașul și județul merită să iasă de sub jugul roșu al PSD, anunț public intenția mea de candida independent la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Nu cred că există cineva care crede că vreunul din partidele de pe dreapta, oricare ar fi el, are vreo șansă să câștige singur în fața PSD. Cei care afirmă aceste lucruri, știu realitatea cel mai bine, dar le convine de minune.“, a mai spus fostul consilier județean.

Lui Muhscină i s-au alăturat în campanie, demisionând din PNL, Dragoș Drăgușin, Ilie Zelca și Gabriela Stan – fost secretar general al filialei liberale de la Constanța.

 

(Visited 636 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.