Actualitate

Dezastrul lărgirii plajelor în Mamaia. Turiștii nu se mai pot ține până în apă și își fac nevoile pe nisip

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
9 august, 2023

Un efect neașteptat, dar cu consecințe dramatice, al lărgirii plajelor în stațiunea Mamaia. Tot mai mulți turiști reclamă faptul că din cauza plajelor foarte largi atunci când îi taie nevoile fiziologice nu se mai pot ține până în apa mării și își fac nevoile pe nisip, uneori chiar printre șezlonguri și baldachine.

„Apăi noi vienim icișa la Mamaia de vreo nșprezeși ani, dar ca amu nu am pățitu o așa rușine. Când mo tăiatu burta de la hamsie, am vrutu să zburd fuga până la mare ca să les mortăciunea din mine dar nu fu chip. Nu oi ajuns nici la jumătate și o trebuit să mă pitesc după baldachinul aista ca să lepăd necuratu din mine. Îmi cer ertare da la domnu proprietar, dar e prima oară când nu ajung la apă când îmi bate noroiul în poartă”, a povestit domnu Avram Cufureanu, sosit tocmai din Țara Moților, din inima Ardealului, pe litoral la Mamaia.

Turiștii se plâng că în anii trecuți mergeau și de câte 2-3 ori pe zi să își facă nevoile în apa mării, dar acum nu mai reușesc.

„Condiții de 2 lei pe litoral. Nici să te ca..ci în mare nu mai poți ca pe vremuri că până străbați plaja te scapi în slip. Nu știu ce vor să facă ăștia cu Mamaia, cum vor ei să facă turism civilizat când pe tot nisipul, din metru în metru, sunt rahați”, a reclamat foarte revoltat și Ionela Sfinter din București.

Cei mai revoltați sunt însă operatorii de plaje care acum spun că sunt obligați să bată turiștii nu doar când își pun cearșeaful pe plaja lor, dar și când aceștia își fac nevoile printre șezlonguri.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate