Administraţie

Drumurile spre cimitir din comuna Nicolae Bălcescu vor fi asfaltate

Scris de 
 pe data 
19 octombrie, 2019

Primăria Nicolae Bălcescu a demarat un proiect pentru asfaltarea drumurilor care duc la cimitirele din comună. Primarul Dumitru Timofte spune că lucrările sunt finanțate de la bugetul local.

„Îmi doresc să nu ne mai conducem morții pe ultimul drum cu noroaiele până la genunchi, așa cum se întâmplă dintotdeauna în comuna noastră. De aceea, țin să vă anunț că au început lucrările pentru asfaltarea străzii care duce la Cimitirul Ortodox din satul Dorobanțu. De asemenea, cimitirul va fi extins, vor fi realizate alei pietonale asfaltate și locuri de veci în cavouri, plus o mică casă mortuară, astfel încât în momentele grele pricinuite de pierderea cuiva drag să nu mai apese pe umerii oamenilor și disconfortul creat de lipsa condițiilor decente.

Același lucru se va întâmpla și în Nicolae Bălcescu: drumul va fi asfaltat de la DN până la cimitir, vor fi făcute alei și cavouri.

Consider că este o minimă formă de respect, atât pentru suferința oamenilor, cât și față de cei pe care îi conducem pe ultimul drum”, a declarat primarul Dumitru Timofte.

Actualitate