Umor

După ce au văzut Teambuilding, funcționarii i-au trimis Feliciei multe mesaje de kind reminder

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 noiembrie, 2022

În dimineața zilei de luni, 7 noiembrie, city managerul Felicia Ovanesian a avut parte de o mega surpriză când și-a găsit căsuța de email plină cu sute de mesaje din partea funcționarilor din cadrul Primăriei Constanța în care i se transmitea câte un „kind reminder“. (vezi video mai jos)

„De când am fost adusă în primărie, nu am văzut atât de multă implicare și chef de muncă din partea subalternilor mei. Toți au vrut să-mi transmită un kind reminder pentru diverse activități ce țin de buna funcționare a aparatului administrativ. E bine că am început să comunicăm între noi“, a explicat, entuziasmată, Felicia Ovanesian.

Unul dintre funcționari spune că atât el, cât și colegii săi, s-au simțit inspirați după ce au fost în grup la vizionarea filmului românesc, Teambuilding. „I-am transmis că apreciem feedback-ul dumneaei și i-am dat un kind reminder, rugând-o să ne trimită pe mail cât mai multe sarcini de serviciu“, a explicat funcționarul Vicențiu Freacămentescu.

Actualitate