Umor

El este Făgăuță! Papițoiul folosit pentru a transmite discursurile de pe Facebook ale primarului

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
12 aprilie, 2019

Făgăuță este noua achiziție din cadrul Primăriei Constanța. Este o păpușă în care cineva își bagă mâna pentru a-i controla gura și gesturile, în timp ce vocea primarului se aude de sub birou.

Câțiva specialiști din cadrul Primăriei s-au prins că discursurile lui Decebal Făgădău, înregistrate și transmise pe pagina de Facebook a instituției, nu atrag prea multă simpatie din partea constănțenilor.

Mda… Ce facem noi aici este într-adevăr o mare glumă, însă problema este că dom’ primar e mult prea serios. El spune chestiuni destul e amuzante și inițial am crezut că lumea nu se prinde la poante, dar după ce am dat 5 mii de euro unei firme specializată în comunicarea online, am aflat că, de fapt, figura de poker a primarului nu transmite nimic. E ca faianța albă dintr-o baie…“, ne-a mărturisit nea Titi, priceput la una-alta prin primărie.

Astfel a fost lansată ideea cu Făgăuță. Papițoiul va fi folosit pentru clipurile video de pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța, pentru a da mai multă culoare și amuzament discursurilor susținute până acum de primar.

Am încercat să discutăm și cu Făgăuță, însă nu am apucat să îi punem nicio întrebare deoarece ne-a asaltat imediat cu o serie de glume extrem de proaste.

Hei! Știi câți constănțeni încap într-un mall? … Toți! Hahaha!

Hei, hei! Dacă ești primar, știi de câți bani ai nevoie ca să faci un veceu public? … Căcălău! Haha!

Hei, alo! Hei! Asta și gata, jur! Ce este multicoloră, fericită și trăiește pe spinarea altora? … O pirandă-n Henri Coandă! HAHA!“, a continuat Făgăuță, însă nu am mai suportat și am fost nevoiți să ne retragem.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate