Că din 2009 și până în 2016, când a devenit deputat USR, era alimentat la banii publici ai constănțenilor prin Primăria PSD a lui Radu Mazăre? Sau că a fost avocatul personal al Mazăre, reprezentându-l în instanță inclusiv împotriva jurnaliștilor? Sau că a primit locuință ANL de la Mazăre, după care același primar i-a dat apartament pe malul mării?

Ei bine, acest individ vrea să candideze acum la Primăria Constanța, vezi doamne ca să ne scape de… Făgădău și gașca lui Mazăre. Cei de la care a „mâncat” aproape 15 ani de zile, până când a descoperit fecioria USR…

Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei au publicat un articol prin care arată legăturile pe care deputatul USR, Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța, este legat în mod direct de gașca Mazăre, fiind unul dintre privilegiații găștii pesediste.

Prima legătură a deputatului Ion a fost prin mama sa, care a fost angajata RAEDPP (instituție a Primăriei Constanța) până în 2018, când a ieșit la pensie. De RAEDPP se leagă însă racordarea sa la banul public. Începând cu 2004, într-o administrație controlată autoritar de Mazăre și Constantinescu, lui Stelian Ion i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Dumnezeul pesediștilor, bineînțeles.

Primul a fost contractul cu numărul 219, din 2 septembrie 2004, încheiat exact cu RAEDPP. Contractul a rămas în vigoare până în anul 2016 când Stelian Ion a devenit deputat. Conform evidenței contabile a RAEDPP, în perioada 2009-2016, Stelian Ion a încasat pentru serviciile oferite aproximativ 150 000 de lei. Pentru perioada 2004-2009, nu se mai știe ce sume a încasat pentru că arhiva a fost depozitată și din această cauză nu am putut primi informații”, se relatează în Evenimentul Zilei.

Fostul primar Radu Mazăre l-a perceput pe Stelian Ion ca un om de-al „casei” așa că i-a mai dat și câteva procese care-l implicau personal.

Cel mai scandalos este cel al jurnalistei, Feri Predescu versus Mazăre Radu! Acțiunea a fost făcută de avocatul Stelian Ion împreună cu avocatul la care lucra ca stagiar. În final, Feri Predescu a fost condamnată în anul 2007 pentru calomnie și a fost obligată să-i plătească lui Radu Mazăre 10. 000 de euro ca despăgubiri. Jurnalista a făcut un credit pentru a putea plăti despăgubirile lui Mazăre.

Cum aminteam anterior, în septembrie 2004, Stelian Ion a primit un contract de la RAEDPP Constanța. După un an, pe 23 septembrie 2005, prin HCL 460 din 23.08.2005, Stelian Ion a primit cu contract de închiriere o garsonieră ANL în cartierul Poarta 6, din Constanța. Am adunat și noi punctele care erau atribuite unei persoane de condiția lui Stelian Ion și am ajuns la 45, ori Stelian Ion a îndeplinit 81. Nu știm ce alte argumente și ce documente a depus la dosar Stelian Ion ca să ajungă la 81 de puncte, dar după calculele normale nu îndeplinea baremul.

Pe 01.11.2014, Primăria Constanța, prin HCL nr 189, a aprobat un schimb de locuință pentru Stelian Ion. Acesta a primit în locul garsonierei din cartierul Poarta 6 o alta locuință în cartierul Faleză Nord, pe strada Pescarilor, nr 65. Acest gen de schimburi nu se puteau face decât dacă aveai ceva pile pe la Radu Mazăre”, se arată în ancheta evz.ro.

Ca să fie afacerea încheiată, pe 22.09.2016, când deja era primar Decebal Făgădău, Primăria i-a vândut locuința ANL lui Stelian Ion cu prețul de 95. 851 de lei, de câteva ori mai puțin decât prețul pieței.

Fără a insista pe alte detalii și amănunte, cum ar fi numărul de constănțeni evacuați din casele naționalizate retrocedate în mod abuziv către camarila PSD, useristul Stelian Ion pozează în cel mai ipocrit mod, fără nicio rușine, în omul care se luptă cu administrația pesedistă de la Constanța. Tocmai el, copilul răsfățat al Mazăre, cel care a beneficiat de toate privilegiile acelor vremuri…

 

(Visited 1.367 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.