Expoziția care se va desfășura la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București, va fi deschisă pe 14 și 15 aprilie între orele 10-17 și va avea ca punct culminant concursul „BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase feline din expozitie se vor întrece pentru un loc pe podium.

Superbele exemplare de pisici vor fi jurizate de un grup internațional ce le va atesta frumusețea ținând cont de anumite criterii.

Participantele al căror număr depășește 250 sunt din rasa Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx și Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientală și Siameză.

În prima zi a evenimentului, sâmbătă, 14 aprilie, în pauza dintre arbitraj si concursul final „Best in Show”, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroase pisici din România în cadrul căreia se va oferi trofeul NATIONAL WINNER, iar în a doua zi, 15 aprilie, crescătorii rasei Norvegian de Pădure vor oferi publicului o prentare specială.

Ca în fiecare an, odată cu expoziția se va desfășura campania „ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi, iar organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate pe care vizitatorii le pot adopta.

Totodată, vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar copiii se pot picta pe față la atelierul deschis special pentru ei.

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor de feline (bijuterii, tricouri, poșete).

Prețul biletului de intrare este 10 lei în cazul adulților, 5 lei în cazul pensionarilor, iar copiii se bucură de acces gratuit.

Iubitorii de feline pot solicita informații despre eveniment la adresa de e-mail: candice_dragota@yahoo.com

Asociația Felină Sofisticat face parte din Federația Națională Felinologică Română și Federația Internațională Felină – FIFe și este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, înființată în anul 2005, care reprezintă interesele crescătorilor de pisici de rasă din România și are ca principal obiectiv promovarea felinelor de rasă în cadrul expozițiilor internaționale.

 

(Visited 283 times, 3 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.