Primarul Decebal Făgădău s-a îmbrăcat în galben și a dat bine la poze în timp ce a strâns hârtiuțe cu ajutorul a peste 100 de asistați sociali din cartierul „Henri Coandă“ și câțiva condamnați care execută muncă în folosul comunității.

Cu siguranță, toți cei menționați mai sus și-au dorit să fie acolo.

Acțiunea s-a desfășurat în zona stadionului de rugby din cartierul Badea Cârțan și „s-au strâns zeci de saci de gunoaie, s-a cosit iarba, s-au vopsit platformele de colectare a deșeurilor, s-au montat băncuțe și s-au plantat peste 20 de arbori“, după cum se transmite pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

De asemenea, în postarea de pe pagina Primăriei ni se mai spune, pe un ton de pe vremea șoimilor patriei, că și cei mici s-au implicat în campanie, fiecare pe domeniul său: „Micuții de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 au făcut curățenie în curtea instituției, au adunat frunze, au săpat, au plantat flori, au vopsit cauciucuri și buturugi. La fel de harnici au fost și copiii de la Grădinița cu Program Prelungit “Amicii”, dar și cei de la Grădinița cu Program Prelungit “Perluțele mării”.

Asistatii sociali din Henri Coandă, plini de simt civic. Foto: Facebook / Primaria Constanta

Dacă vreți să vă implicați pentru a avea un oraș mai curat, puteți să vă înscrieți în campania Primăriei pe curatamconstantanoastra.ro sau puteți încerca să nu mai aruncați gunoaiele pe unde aveți chef, așa în general.

De asemenea, mai este varianta ca angajații companiei Polaris, ăia cu gunoiul, să-și facă mai bine treaba pe tot parcursul anului, ca să nu mai fie nevoie de astfel de campanii în care primarul profită să arate în poze cât de implicat este și cum dă pe afară de simț civic.

 

(Visited 366 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.