Actualitate Constanța

Florin Cocargeanu (USR): „Nicio administrație publică nu ar trebui să subestimeze spiritul civic al cetățenilor“

Scris de 
 pe data 
31 martie, 2023

Tribunalul Constanța a anulat hotărârea, iniţiată de primarul Vergil Chiţac şi votată de consilierii PNL şi PSD, privind aprobarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a oraşului. Viceprimarul USR, Florin Cocargeanu a reacționat, declarând că primarul Vergil Chițac nu a ținut cont de părerile constănțenilor, mai ales de ale celor care locuiesc în zonă.

„Decizia de astăzi este o victorie a constănţenilor în faţa unui primar şi a unor consilieri PNL+PSD ce îi sfidează şi refuză să le reprezinte interesele, aşa cum au jurat la preluarea mandatelor. Îi felicităm pe toți cetățenii care au luptat pentru drepturile lor şi pe care vom continua să îi susținem!“, a transmis USR Constanța.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Aceiaşi consilieri PNL şi PSD au votat împotriva proiectului de suspendare a regulamentului, iniţiat de USR Constanţa şi supus la vot în cadrul unei şedinţe extraordinare convocată în 2021. Legea şi implicarea civică au demonstrat, din nou, că primarul Vergil Chiţac este total lipsit de viziune, rupt de realitatea oraşului şi că nu a vrut să țină cont de opininiile constănțenilor“, a comunicat USR.

Viceprimarul Florin Cocargeanu:

„Nicio administrație publică nu ar trebui să subestimeze spiritul civic al cetățenilor şi, cu atât mai mult, trebuie să țină mereu cont şi de părerile lor – lucru pe care domnul primar Vergil Chițac nu l-a făcut şi nu are de gând să îl facă.“

Actualitate