Administraţie

FOTO. Spații comerciale și birouri. CITY CAZINO MALL, clădirea ce va înlocui Cazinoul

Sursa foto: Facebook / TomisConstantiana

„Șantier în lucru: Spații Comerciale, birouri și funcțiuni complementare City Cazino Mall“ – este informația ce apare pe un panou informativ de pe gardul ce înconjoară acum Cazinoul din Constanța.

Scris de 
 pe data 
1 aprilie, 2019

Sute de constănțeni s-au arătat revoltați după ce pe panoul pe care este detaliat proiectul de renovare a Cazinoului din Constanța au citit că acesta se va numi City Cazino Mall și că va avea spații comerciale și de birouri.

Informația este reprezentantă și de o grafică cu o clădire modernă, cu mai multe niveluri, ce apare chiar pe locul vechiului Cazino.

Potrivit informațiilor de pe panou, proiectantul este firma Proiect Gri Consolidat SA, beneficiarul fiind SC City Park Mall SRL. De construcție se va ocupa societatea BCA Valoare SA, cu sediul în cartierul Consilieri.

Aflat în stare de pre-colaps și în pericol de prăbușire, Cazinoul nu poate să aducă un beneficiu imediat prin simpla lui restaurare și de aceea ingenioșii investitori vin cu o propunere cât se poate de realistă și în linie cu nevoia acută de investiții în spații comerciale, birouri și alte funcțiuni generatoare de locuri de muncă și profit imediat“, se arată într-o informare emisă de reprezentanții proiectantului.

Autorizația a fost emisă de Primăria Palazu Mare, iar termenul de execuție este de 36 de luni.

Trecătorii care au fost mai atenți la denumiri și detalii au putut observa că data începerii lucrărilor este 1 aprilie 2019, cu finalizare peste doi ani, în aceeași zi.

Mulți au răsuflat ușurați după ce și-au dat seama că este doar o farsă de 1 Aprilie, însă unii dintre constănțeni nu exclud varianta că într-o bună zi un asemenea scenariu ar putea deveni realitate.

sursa foto: Facebook, pagina Constantiana

 

Actualitate