Actualitate

Funcționară din Primăria Timișoara, acuzată de primar că a stat pe Facebook în loc să muncească

O funcționară de la Primăria Timișoara este acuzată chiar de primarul Nicolae Robu că și-a petrecut mai mult de jumătate din orele de lucru pe Facebook și pe site-uri de lifestyle.

Scris de 
 pe data 
12 februarie, 2020

Primarul a depus o sesizare, în care susține că funcționara din cadrul Biroului Salubrizare a lucrat doar zece zile într-o lună. De partea cealaltă, femeia neagă acuzațiile și îl acuză pe primar de hărțuire.

Funcționara din Primăria Timișoara a fost chemată la Comisia de disciplină. Nicolae Robu spune că Mirela Toc a lucrat doar 2,5% din timpul în care a fost la serviciu, în luna decembrie.

A lucrat așadar doar zece zile într-o lună.

Cât timp a stat funcționara pe rețelele de socializare și pe alte site-uri:

Facebook – 42 ore, 30 min Yahoo mail – 8 ore, 30 min Twitter.com – 8 min Instagram – 3 min Relatii.net – 5 min epochtimes – romania.net – 15 min opiniatimisoarei.ro – 8 min eva.ro – 2 min farmec.ro – 35 min kudika.ro – 1 min renasterea.ro – 1,5 min laclasa.ro – 6 min andreearaicu.ro – 6 min.

Acestea sunt site-urile pe care a stat Mirela Toc cel mai mult în luna decembrie, se arată în documentul semnat de primarul Timișoarei. Ea a petrecut așadar cel mai mult timp pe Facebook, 42 de ore și 30 de minute.

„Mirela Adriana Toc nu și-a exercitat atribuțiile de serviciu în cadrul Biroului Salubrizare și a folosit calculatorul în scop personal timp de aproximativ 52 de ore și 30 de minute.

Conform fișei de pontaj, Mirela Adriana Toc a avut 10 zile lucrătoare pontate în luna decembrie 2019, astfel cumulând 80 de ore lucrate. Din totalul de 80 de ore, aproximativ 52 ore și 30 minute a desfășurat activități de pe calculatorul de serviciu în scop personal. Adică aprox. 65% din orele lucrate în luna decembrie nu a muncit în interesul PMT și pentru timișoreni”, se arată în sesizarea lui Robu.

Mirela Toc a protestat în 2017 de una singură în fața instituției de pe C.D. Loga. Acuza mai multe ilegalități în primărie și spunea că protestează față de conducerea PMT, „deoarece deranjează tot mai intens”.

Funcționara a lucrat în cadrul fostei Direcții Tehnice, apoi cu asociațiile de proprietari din oraș, după care la Serviciul Relaționare cu Cetățenii, celebra Cameră 12 din primărie. În primăvara lui 2019 a fost mutată la Biroul Salubrizare, când a și primit un birou minuscul.

 

Actualitate