Disperare și panică pe holurile Primăriei Constanța în această dimineață. Angajații alergau besmetici prin birouri, Felicia Ovanesian urla de 3 ore neîntrerupt la angajații de la Investiții.

Se pare că un incident deosebit de grav s-a produs, incident care a întors în timp administrația din Constanța cu cel puțin un an.

Din primele informații aflăm că o angajată din biroul de investiții a folosit la toaletă exact rola de hârtie igienică pe care primarul Vergil Chițac și-a scris toate proiectele de când a preluat mandatul.

Cu lacrimi în ochi, Marieta Funcțoiu spune că a tăiat-o burta brusc și că nu a știut că mâzgălelile de pe hârtia igienică erau ideile primarului. „După primele 3 ore de Solitere și Facebook m-a apucat o durere de burtă groaznică și am fugit la toaletă. Am văzut că rola de hârtie igienică evea ceva desenat pe ea, era și ceva scris, dar nu m-am gâdit că e ceva atât de important. Și când mă gândesc că m-am șters la fund cu proiectele domnului Chițac…”, povestește în lacrimi doamna Funcțoiu.

Disperarea este cu atât mai mare cu cât pe hârtia folosită era și proiectul cu noul spital despre care a vorbit ieri primarul Chițac. „Să înțelegem că proiectul nu a fost eligibil și a picat în WC la prima evaluare?”, făceau glume pe la colțuri funcționari din Primărie.

Întrebat cum s-a ajuns la această situație, consilierul personal al primarului, George Mânjilă, a declarat că defapt este vorba despre o cutumă europeană: „Domnu primar când merge la baie îi vin toate ideile bune pentru Constanța. Cu parcările, spre exemplu, i-a venit ideea după ce mâncase ceva stricat. Dacă nu îi dădeam furazolidon la timp, băga taxa de parcare 20 de lei ora. Deci, domnu primar când stă pe tron scrie proiectele. Și cred că nu a mai avut timp să-și ia agenda, așa că le-a scris pe hârtie igienică. Care e problema?”

Surse spun că joi, pe la prânz, se mai auzeau încă vaiete și strigăte din biroul primarului: „De ce, Doamne?! Munca mea de 1 an… s-a tras apa peste ea”!

(Visited 2.897 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.