Căpitanul Ionuţ Câmpean a ajuns la Urgenţe în data de 23 octombrie, iar din spital a postat pe pagina sa de Facebook mesajul: „Protejaţi-vă cât puteţi”.

„A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie. Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT”, spune Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, citat de oradesibiu.ro.

Ionuţ Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, care nu credea în coronavirus, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul SARS-CoV-2. În urmă cu trei zile bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic încă în lupta cu boala!”.

Înainte de ase îmbolnăvi, jandarmul era un frenetic susținător și promotor al teoriilor conspiraționiste anti-COVID. În numeroase postări pe Facebook, îi numea pe cei care poartă mască „proști”, „fără creier” și îi numea pe cei care îmbolnăveau săraci disperați care primesc bani doar pentru a se declara bolnavi de coronavirus.

Potrivit autorităților, Ionuț Câmpeanu a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

„Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

(Visited 328 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.