Lovitură de teatru și momente grele pentru două familii de machedoni din Constanța, după ce copiii lor și-au făcut nunta la restaurantul hotelului Dorna din Mamaia, cu doar 125 de persoane.

Mai mult decât atât, la eveniment au fost cântate numai cover-uri din repertoriul internațional, iar unul dintre instrumentiști ar fi folosit ceea ce părea a fi o chitară electrică. „Mandolina tsea cu coarni!“, după cum a numit-o, oripilat, papul unuia dintre neamuri.

Familiile tinerilor însurăței, ambii studenți la București, cred că totul li se trage după ce au plecat în Capitală, unde s-au înhăitat cu tot felul de rockeri și hipsteri săraci, pe care, de altfel, i-au și invitat la nuntă.

Vizibil dezamăgit, socrul mare a luat decizia să-l dezmoștenească pe fiul său, Tănase, despre care spune că a adus o mare rușine familiei.

Tănase na adra di arsini pi tuts! (n.r. – Ne-a făcut de rușine pe toți). Nu stiu cum as ascutem caplu tu lumi. (n.r. – Nu știu cum o să mai scoatem capul în lume), ne-a declarat tatăl băiatului.

Când toți machedonii care se respectă fac nunțile la Aristocratos, la Melody sau Ego, el ce face? Ne duce pe toți la Dorna la meniu de 300 de lei? La noi, la machedoni, sunt lucruri care nu se fac, iar nunți la Dorna e unul dintre ele. Mari arsini, mari arsini!“, a spus și socrul mic.

Mama băiatului, care s-a pregătit pentru nuntă încă de la nașterea acestuia, n-a putut să ne declare nimic deoarece nu are niciun cuvânt de spus în decizia luată de soțul ei.

Deși mireasa este extrem de tristă și afectată, Tănase, care ar fi moștenit 15% din comuna Cogealac, a avut de spus următoarele: „Mă doare-n @%$#!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 5.275 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.