După ce o fotografie cu un polițist în uniformă, dar încălțat cu mocasini, pantaloni mulați și gleznele la vedere, a devenit virală pe Facebook, Ministerul Afacerilor Interne a decis că trebuiesc luate măsuri.

Este inadmisibil și îmi pare rău pentru această situație.

Niciun polițist nu ar trebui să își facă datoria cu gleznele la vedere, mai ales acum în anotimpul răcoros.

Tocmai de aceea, polițiștii care aleg să vină așa la serviciu vor beneficia de fulărele oficiale din partea MAI, pentru protejarea gleznelor“, a susținut ministrul Mihai Fifor în cadrul unei ședințe.

Polițiștii sunt încântați de măsura luată de MAI și spun că se simt mai motivați și încurajați să-și facă meseria într-o manieră cu stil.

Polițist la datorie. Poza asta e pe bune. Sursa: Facebook / Politistii au umor

Mai mult decât atât, polițiștii care vor să beneficieze de tratamente de pensat sau epilat, vor primi tichete cu reduceri la saloane de înfrumusețare.

Dacă infractorii știu că noi avem grijă de oamenii noștri, cu siguranță vor face un pas în spate“, a mai susținut Fifor. „Adică, spre exempu, cine ar da într-un polițist cu mocasini și gleznele la vedere?“

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.545 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.