Deși opinia publică a fost dusă în eroare și lăsată să creadă că fostul primar al Constanței a fugit în Madagascar, pentru a scăpa de brațul lung al legii, mai mulți constănțeni l-au zărit printre raioanele magazinului Jumbo.

Ce Madagascar? L-am văzut, am făcut și o poză cu el… Omul părea debusolat, dar își vedea de treaba lui pe acolo. Căuta ceva și părea că a pierdut noțiunea timpului, dar era ok“, spune unul dintre constănțenii care a intrat în contact cu Mazăre.

Alții spun că, parcă dornic de atenție, Mazăre pur și simplu apărea de nicăieri și se băga în poze sau că s-au trezit cu el în selfie-uri. Ulterior, acesta îi aborda și le spunea: „Cu plăcere!

Cu chiu, cu vai am reușit să luăm și noi legătura telefonic cu fostul edil. După ce i-am prezentat mai multe dovezi irefutabile, acesta nu a negat că este captiv în Jumbo.

Da, ce mare chestie? Care-i problema? Am vrut să plec în Madagascar, dar cu o zi înainte m-am dus să văd care-i treaba cu Jumbo ăsta și să-mi cumpăr și niște șlapi și bermude. De atunci o tot ard pe aici. Acum sunt la raionul de papetărie… Trebuie să vedeți ce chestii au ăștia aici! În fiecare lună aduc câte ceva nou“, ne-a declarat fostul primar.

Radu Mazăre spune că nu se plânge de viața în Jumbo, ba chiar se declară mulțumit de faptul că sunt multe eleve care se plimbă printre rafturi. Se înțelege bine cu angajații și a organizat chiar și un carnaval – o măscăreală cu articole de la raioanele de jucării și petreceri. De această dată, personajul istoric în care a ales să se îmbrace a fost Popeye Marinarul.

Pe viitor, fostul primar are de gând să candideze la funcția de meneger general și le-a promis angajaților că le va schimba faianța din baie și le va da mopuri noi.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 236 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.