Potrivit Libertatea.ro, din cauza căldurii, participanții, cei mai mulți în vârstă, au mutat scaunele pregătite de organizatori într-un țarc din fața scenei pe o singură parte, îngrămădindu-se pe un petic de umbră.

Oamenii au dansat pe muzica populară și au uitat de masca de protecție, de coronavirus și de starea de alertă.

La intrarea în țarc, primăria a pregătit măști de protecție și dezinfectant pentru toată lumea. Nimeni nu a tercut fără mască, însă odată ajunși în perimentru, ficare a făcut ce a vrut, fără a mai ține cont de reguli, informează Libertatea.ro

Avertizmentele paznicilor responsabili cu accesul, dar și atenționările jandarmilor au fost în zadar. Totul s-a rezumat la avertismente verbale, iar petrecerea a continuat fără a fi luată nicio măsură.

Spectacolul a fost organizat în condițiile în care România înregistrează, în prezent, o creștere alarmantă a cazurilor de COVID-19 în ultimele zile, dar regulile de distanțare socială, promovate de Guvern într-o campanie fără precedent, cu un buget de aproape 40 de milioane de euro, au fost ignorate la petrecerea organizată de Daniel Florea.

Artiștii, plătiți din bani publici, nu au ezitat să-i mulțumească primarului Florea pentru invitație și spectacolul organizat.

„Mulțumim primarului, domnul Florea, un om deosebit, pe care vă îndemn să-l urmați cu tot dinadinsul”, a spus Gheroghe Porumbel, managerul Ansamblului Doina Gorjului spre finalul spectacolului oferit de gorjeni. Apoi a ținut să adauge că muzica, dansul și atmosfera de veselie nu permit răspândirea virusului.

VEZI VIDEO și FOTO de la evenimente, pe Libertatea.ro

 

(Visited 302 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.