Totul s-a petrectut în cursul zilei de miercuri, 7 august, în apropierea plajei Modern din Constanța. Conform relatărilor, individul stătea ascuns în boscheții de pe marginea plajei și ieșea masturbându-se în fața persoanelor care treceau prin apropiere.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi prin apel 112 de o femeie, de 34 de ani, despre faptul că, în proximitatea unei plaje din municipiul Constanţa (Plaja Modern), un bărbat s-ar autostimula sexual în public, fapt ce conduce la indignarea trecătorilor.

Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe bărbatul în cauză, de 61 de ani, din judeţul Buzău şi au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Constanţa.

Întâmplarea a fost povestită și de o femeie pe un grup de Facebook.

După ce am plecat de pe plajă Modern, un moş pe la vreo 65 ani am crezut că vrea să urineze între copaci, când de fapt urmărea când mai trece cineva cu copii şi se ducea să îşi arate … făcând altă treabă decât a urina”, a scris femeia.

(Visited 975 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.