Vremea s-a răcit şi abia acum putem spune că afară este iarnă. Mai mult, meteorologii anunţă că, la un moment dat, va ninge şi la Constanţa. Aia e… Primăria a transmis că s-au făcut pregătiri intense pentru ca străzile să fie curăţate de nămeţi, ca niciun constănţean să nu mai zbiere pe Facebook că autorităţile au fost luate pe nepregătite.

Astfel, în laboratorul de idei strălucite din cadrul primăriei, unul dintre consilerii primarului Chiţac a propus aducerea echipelor naţionale de curling din Suedia şi Elveţia. „Şefu’, astea e cele mai bune echipe la curling din lume. N-are cum să iasă aiurea că are ăştia o viteză la curling, mamă-Doamne! Rupe cu mopu!“, s-a argumentat în cadrul unei şedinţe din sediul Primăriei Constanţa de la Eforie.

Prin acest proiect vrem să oferim o platformă de antrenament pentru practicanţii de curling, dăm ocazia constănţenilor să vadă ceva nou şi, cel mai important, străzile vor fi complet curăţate de zăpadă“, se arată într-un comunicat al instituţiei. „Totul se face prin curling şi vom încerca să învăţăm curlingul de la ei, ca anul viitor să facem acelaşi curling de calitate pentru toţi constănţenii!“.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.