Administraţie

Primăria Constanța pregătește schimbarea regulamentului pentru agenții economici

Primăria Constanța a publicat un nou proiect de schimbare a regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

Scris de 
 pe data 
19 februarie, 2018

De la începutul anului 2018, regulile de autorizare a agenților economici din Constanța au fost simplificate. Spre exemplu, pentru deținătorii de terase, expunerea produselor din unitate precum și comercializarea produselor din unitate pe terasa amenajată la exteriorul unității de alimentație publică se face în baza autorizației de funcționare pentru desfășurarea de activități cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public.

Mai multe aspecte despre modificările regulamentului privind desfășurarea activității teraselor, găsiți aici.

Noul proiect, cel ce propune noi modificări aduse regulamentului activităților comerciale, este publicat pe site-ul Primăriei Constanța, iar cei interesați îl pot consulta AICI.

De asemenea, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Poliției Locale din str. Amzacea nr.13, prin fax, la nr. 0241/484.220 și prin email, la adresa mugurel.petcu@primaria-constanta.ro

 

Actualitate