Administraţie

Primăria Năvodari continuă seria întâlnirilor cu cetățenii în cartierele orașului

Următoarea întâlnire va avea loc în data de 6 octombrie, la ora 17, în parcul de pe strada Midiei.

Scris de 
 pe data 
4 octombrie, 2022

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, continuă campania „Primăria vine în cartierul tău!”, prin care angajații instituției vin lunar în fiecare cartier pentru a se întâlni cu cetățenii. Următoarea întâlnire va avea loc în data de 6 octombrie, la ora 17, în parcul de pe strada Midiei.

„Vom discuta și vom încerca să rezvolvăm problemele cu care vă confruntați direct acasă la dumneavoastră. Alături de directorii din Primărie și funcționarii publici cu funcție de decizie vom veni în fiecare cartier din Năvodari, zona și locația întâlnirii urmând să le anunțăm din timp.

Vom discuta orice subiect și problemă ce pot fi gestionate de Primăria Năvodari, despre proiecte și orice idee pe care o aveți și care ar putea fi pusă în practică în cartierul dvs.

Funcționarii publici vor fi prezenți pentru a putea aborda în mod documentat și direct orice temă ridicată de cetățeni, astfel încât întâlnirea să fie una practică și eficientă pentru toată lumea.

Pentru a fi cât mai productivi, vă rog să abordăm teme și probleme ce intră în aria de competență a Primăriei Năvodari!”, a anunțat primarul Florin Chelaru.

Actualitate