Administraţie

Primăria Năvodari oferă tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional

Primăria Năvodari lansează un apel către magazinele care comercializează rechizite, îmbrăcăminte sau încălțăminte pentru copii!

Scris de 
 pe data 
24 iunie, 2021

Continuă acțiunea de identificare a comercianților care doresc să devină unități afiliate în Programul de Ajutor European prin care sunt oferite tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional, conform OUG nr. 133/2020.

Programul european se desfășoară sub coordonarea Instituției Prefectului Constanța și se adresează copiilor și elevilor din familiile dezavantajate, în vederea achiziționării rechizitelor și vestimentației necesare frecventării școlii.

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru sprijin educațional este de 500 lei/an școlar.

Comercianții de pe raza orașului Năvodari se pot adresa pentru a fi luate în evidență, la numărul de telefon: 021/312.64.90, adresa de e-mail: afiliati@upromania.ro.

Vom reveni cu noi informații privind perioadele de primire și distribuire a cardurilor pentru sprijin educațional, perioadă care va fi stabilită de către Instituția Prefectului Constanța.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate