În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Orașului Năvodari aduce la cunoștința publicului interesat faptul că a inițiat spre dezbatere publică proiectul de hotărâre privind reglementarea semnalizării rutiere pe raza orașului Năvodari, proiect care urmează a fi supus spre dezbatere și aprobare Consiliului Local Năvodari.

Propunerile, sugestiile și opiniile cetățenilor interesați cu privire la proiectul de hotărâre sus menționat vor fi adresate Compartimentului Autoritate Tutelară, Relația cu Consiliul Local din cadrul Primăriei Orașului Năvodari, la adresa de e-mail: secretaroras@primaria-navodari.ro, până la data 25 februarie 2021, ora 12:00.

Pentru informații suplimentare despre proiectul de hotărâre supus consultării publice, vă puteți adresa Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Orașului Năvodari, la numărul de telefon 0241/760.307 ori adresa de e-mail: politia-locala@primaria-navodari.ro.

Proiectul de hotărâre privind reglementarea semnalizării rutiere pe raza orașului Năvodari poate fi consultat AICI

(Visited 35 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.