Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fii fost cu individul ăla față în față, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi“, a spus emoționat tatăl tinerei lovite de Nicolae Drăgoi.

Bărbatul consideră că o parte din responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat o au și politicienii care au votat legea recursului compensatoriu, în urma căreia au fost eliberați din închisoare persoane ce au comis infracțiuni grave.

Individul asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul… Nenorociți sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Aș fi curios să-l întrebați pe Tudorel, să-i arătați, dacă o simți el ceva când a primit lovitura fiica mea și a ajuns în starea asta.

Nu se poate așa ceva, în ce țară trăiești ca să eliberezi infractorii ăștia. Ei sunt la fel de vinovați. În momentele astea îi consider mai nenorociți pe ei decât pe ăla. Pentru că asta e meseria lui, a stat numai prin pușcării“, a mai spus tatăl tinerei care suferă de episoade de amnezie după atacul de sâmbătă, citat de observator.tv

Pe 17 noiembrie, un infractor periculos a atacat o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia, scenele revoltătoare fiind surprinse de o cameră de supraveghere.

El a fost prins în scurt timp de poliţiştii din Alba Iulia, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma aplicării Legii privind recursul compensatoriu, în 2017, 1.219 deţinuţi au fost eliberaţi la termen şi 4.532 de deţinuţi au fost eliberaţi condiţionat.

 

(Visited 14.710 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.