După ce și-a scos BMW-ul de la Trompy, Petronel Mesopotamiu (25 de ani) a plecat cu zâmbetul pe buze să cumpere un buchet de flori pentru iubita sa, pe care cu drag o alintă „femeia mea“, totodată spunând că i-a pregătit o surpriză inedită.

Diseară o duc la Sabroso, boss! Păi nu e azi ziua femeii? Păi nu e ea femeia mea, viitoarea mamă la copiii mei?“, ne spune Petronel. Tânărul spune că fata nu a mai fost dusă la Sabroso de două săptămâni, dovadă stând pozele puse pe Facebook. „Acolo se simte-n elementu’ ei, boss! E plăcerea ei. Nu fac eu la femeia mea plăcerea care o are ea?“.

Potrivit statisticilor, 90% din bombardierii Constanței își vor duce femeile la Sabroso, pentru a marca ziua de 8 Martie și pentru a nu le lăsa cu „toate panaramele divorțate care merg să vadă bărbați la bustul gol și unși cu ulei“. Sociologii spun că Sabroso e singurul loc care îi face, cât de cât, să nu se simtă săraki și să aibă senzația că sunt la ceea ce pare a fi un restaurant.

Angajații Sabroso spun că va fi o seară foarte grea și că, din păcate vor încurca foarte multe comenzi. „E o problemă vizuală. Cum să vă spun… Toți au aceeași frizură, și-i mai încurcăm, mai ales acum și cu măștile astea. Plus că toți comandă ceafă de porc cu cartofi prăjiți“, a explicat unul dintre angajați.

(Visited 3.337 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.