Primarul Vergil Chițac e hotărât să ia măsuri urgente pentru a opri invazia de buburuze din Mamaia, mai ales după ce a declarat că stațiunea arată bine și că are un alt aer. Astfel, edilul va coborî la firul nisipului pentru a negocia personoal cu buburuzele eliberarea plajelor.

Decizia vine și ca urmare a recomandărilor făcute de către consilierii săi personali, specialiști pe probleme de… orice.

Mai mult de atât, pentru a le impresiona pe insecte, Chițac va descinde pe plajă costumat în buburuză, cu antene, piciorușe și tot tacâmul.

„Știm de pe Google că buburuzele sunt nu doar o specie rară, ci o națiune foarte mândră. Poate, dacă arătăm că le înţelegem obiceiurile şi felul de a fi, vor fi dispuse să facă un compromis și să renunțe la câteva hectare din plaje.”

Întâlnirea dintre primarul Chițac și căpetenia buburuzelor va avea loc vineri, la ora 14.00, fiind urmată de un concert de greieri și o degustare de grăunțe asortate.

„Dacă planul de negociere nu va funcționa, am cumpărat mai multe spray-uri RAID cu care am dotat asistații social, iar aceștia vor interveni prompt pentru a curăța plajele!“, a declarat city-managerul Oelicia Fvanesian.

(Visited 696 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.