În primul rând, agenții trebuie să își arate intenția de a participa la licitație solicitând documentele necesare pentru desfășurarea de activități în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia ce pot fi procurate de la Centrul de Informare Cetățeni situat în City Park Mall (etajul 2). De asemenea, comercianții mai trebuie să știe că data limită de depunere a dosarelor destinate licitației este 13 aprilie la ora 16:00.

După predarea documentelor de înscriere, urmează licitațiile:

  • 18 aprilie (între orele 10:00 şi 15:00), la sediul Primăriei din b-dul Tomis nr. 51, va avea loc licitația pentru producere și comercializare îngheţată, popcorn, sucuri naturale, vată de zahar, sandvişuri și închiriere echipament sportiv în muncipiul Constanţa
  • 16 aprilie (ora 11:00), tot la sediul Primăriei, se va desfășura licitația pentru standurile destinate activităţilor de comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, în staţiunea Mamaia
  • 20 aprilie (între orele 10:00 și 16:00) va avea loc licitaţia pentru atribuirea de amplasamente în staţiunea Mamaia în vederea desfăşurării activităţilor comerciale de producere și comercializare înghețată, închiriere echipament sportiv, comercializare legume fructe și comercializare baloane.

Totodată, la sediul Primăriei, comercianții pot licita pentru spațiile din bazarul „Perla”

  • 24 aprilie (ora 10.00) va avea loc licitația pentru comercializarea de obiecte hand made și cadouri estivale
  • 26 aprilie (ora 10.00) se va desfâșura licitația pentru desfăşurarea activităţii comerciale de realizare tatuaje temporare (în stațiunea Mamaia)

Pentru mai multe informații puteți contacta Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall la 0241 488 129.

 

(Visited 347 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.