Actualitate Politică

Stelian Ion, oficial, candidatul la Primărie din partea alianței Dreapta Unită

Scris de 
 pe data 
20 martie, 2024

Alianța Dreapta Unită Constanța formată din USR, Forța Dreptei și PMP, a decis echipa de candidați pentru județul Constanța la alegerile locale din 9 iunie 2024, se arată într-un comunicat de presă.

Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, este candidatul din partea Alianței Dreapta Unită în cursa electorală pentru Primăria Constanța. Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Dreapta Unită reprezintă angajamentul USR – Forța Dreptei – PMP pentru reconstrucția României și o alternativă onestă la guvernarea coruptă PSD-PNL și la extremismul AUR-SOS.

Stelian Ion: „De mai bine de 30 de ani, PSD a decis tot ce a contat în orașul nostru, și anume: interesele personale ale celor care au condus și conduc acest partid. De trei ani, li s-a alăturat și PNL-ul, cu un primar care a menținut PSD la putere și pentru care a contat doar să satisfacă interesele rechinilor imobiliari și să-și bată joc de oraș.

Este timpul să le arătăm celor din PSD și PNL că vremea lor la cârma acestui oraș a trecut. Este timpul să le arătăm că nu ei, ci constănțenii sunt cei care contează. Contează educația și siguranța copiilor noștri, contează drumurile, contează curățenia, contează parcurile și fiecare crâmpei de spațiu verde, contează cultura, contează bunăstarea și starea de spirit a cetățenilor, contează viitorul și siguranța unui oraș modern care să atragă investitori.

Pentru mine, Constanța contează!”

Actualitate