Edilul Florin Chelaru a declarat că speră ca măcar de această dată, consilierii locali să treacă peste aversiunile politice și personale și să se prezinte pentru a debloca orașul la final de an.

Potrivit acestuia, în ședință va fi supus aprobării consilierilor locali proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele pe anul 2021, care nu vor fi mărite.

„În primul rând, în această ședință doresc să adoptăm proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021. Împreună cu colegii de la PSD și partenerii de la PMP am luat decizia să nu creștem taxele și impozitele locale și să le menținem la nivelul actual, având în vedere contextul economic dificil cauzat de pandemia de COVID”, a declarat Chelaru.


Tot pe ordinea de zi se regăsețte și proiectul de hotarare privind aprobarea schemei de ajutor de minimis reprezentand reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si a impozitului pe teren prevazute de art.456 alin.(4) si art 464 alin.(4) din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare, la bugetul local al Orasului Navodari, pentru persoanele fizice si juridice care detin in proprietate cladiri si care sunt utilizate pentru prestare de servicii turistice pentru o perioada de cel mult 6 luni in cursul unui an calendaristic, pentru anii 2021-202.

„De asemenea, repun spre aprobarea consilierilor locali proiectul de hotarare privind aprobarea atribuirii contractului, a pretului de executie si a modelului de contract pentru executia de „LUCRARI DE REPARATII TRAMA STRADALA IN OASUL NAVODARI” de catre S.C. TERMICA DISTRIBUTIE NAVODARI SRL.

Precizez că SC Termica este societatea Consiliului Local Năvodari, că toate lucrările executate sunt pentru amenajarea și întreținerea infrastructurii orașului și voi sta la dispoziția consilierilor locali cu orice explicație este nevoie. În momentul de față, zeci de năvodăreni, angajați ai SC Termica, au fost trimiși acasă fiindcă Consiliul Local a refuzat în ultimele ședințe să aprobe acest contract.
Am speranța că vom reuși să ne punem la masa discuțiilor cu toții și să depășim acest impas care nu face deloc bine orașului Năvodari.”, a declarat primarul Florin Chelaru.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.