Eveniment

VIDEO. Autobuz RATC, vandalizat cu pietre de un grup de indivizi. Un pasager a fost rănit!

Sursa video: Primaria Constanta.

Atacul a avut loc în cursul serii de joi, 31 ianuarie, în jurul orei 19.00, în cartierul Palazu Mare din Constanța. Una dintre pietrele aruncate a spart geamul din spate al autobuzului și l-a lovit pe unul dintre călători.

Scris de 
 pe data 
1 februarie, 2019

Întreaga scenă a fost înregistrată de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști.

Pe imagini se vede un grup de 6 indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește în plin pe unul dintre călători. Conducătorul auto oprește imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă.

Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Tot aseară, un grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța.

Facem cunoscut faptul că autobuzele dispun de 8 camere de luat vederi – 6 la interior și 2 la exterior, iar orice incident este înregistrat, înaintat organelor competente și va fi sancționat conform legii“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Actualitate