Conform referatului de arestare întocmit de procurorul Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Răzvan Copăceanu l-a înjunghiat, în dimineața zilei de 29 decembrie 2019, în urma unui conflict cu una dintre angajatele din localul ”Aladio”, pe unul dintre bodyguarzii firmei DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012 SRL, informează pressalert.ro

Acesta a vrut să-l scoată afară pe Copăceanu, iar acesta l-a rănit cu mai multe lovituri, cu un cuțit pumnal tip box, fiind necesară internarea de urgență a victimei la spital. Copăceanu a fugit de la locul incidentului și a fost descoperit în centrul orașului de colegii celui agresat.

scroll mai jos pentru video

Imaginile, care au fost ridicate de anchetatori la câteva ore după incident, de la Mc Donald’s-ul din centrul Aradului, aflat peste drum de primărie, arată cum Copăceanu este bătut cu cruzime, chiar și când este inconșțient, inclusiv de victima sa.

Deși în mandatul de arestare scrie că Răzvan Copăceanu l-a atacat pe bodyguard la ora 5,30, la aproximativ doi kilometri de locul unde au fost înregistrate imaginile, se vede cum acesta, la ora 5,10, ajunge în fața fast-food-ului, unde erau patru angajați, care stăteau de vorbă.

Copăceanu este ajuns și din spate de patru bărbați, unul având un tricou inscripționat cu DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012, doi având geci cu inscripția Elite Bodyguard și unul îmbrăcat cu o geacă cu glugă, care încep să-l lovească cu bastoane telescopice în zona capului.

Cel atacat încearcă să intre în fast food, dar este tras și trântit la pământ, după care este ”tocat” cu piciorele și bastonele telescopice în mijlocul trotuarului, iar unul dintre angajați de la DEY îi pulverizează spray iritant lacrimogen în ochi, deși era căzut la pământ și nu mai mișca.

Din imaginile video se poate vedea şi intervenţia total neprofesionistă a celor de la SMURD. Minute bune medicii nu acordă niciun fel de ajutor victimei, mai apoi este aruncat pe targă precum un sac de cartofi. Copăceanu, a fost, iniţial, arestat în 31 decembrie 2019 sub acuzaţia de tentativă de omor, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

Conform Pressalert.ro, firma Dey Bodyguard International 2012 SRL a fost înfiinţată de Daniel Leş, „o figură cunoscută a lumii interlope din Arad”, arestat pentru sechestrare de persoană. La firma respectivă a fost angajat şi comisarul şef Nicolae Bătrân, fostul adjunct al şefului IPJ Arad, proaspăt pensionat care a coordonat, inclusiv, activitatea poliţiştilor de la Serviciului investigaţii criminale sau de la Serviciul de Investigare a Fraudelor.

 

(Visited 3.409 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.