Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și s-au viralizat. scroll mai jos pentru VIDEO

Firma care a produs gelul dezinfectant a explicat pe Facebook că exista o cerere foarte mare pentru gel dezinfectant pe piață, așa că s-a grăbit să-l producă și a folosit ambalajele pe care le avea la dispoziție în depozitul firmei, în acel moment, pentru a putea livra mai repede produsul.

Potrivit SICAP, produsul dezinfectant a fost achiziționat de Primăria Sânpetru Mare pe 21 aprilie de la SC IGF Grup SRL din Brașov. Primăria a cumpărat atunci 10 cutii de manuși, 1.000 de măști și 500 de tuburi cu dezinfectant.

Achiziția a avut o valoare de 16.000 de lei, din care dezinfectantul a costat 10.000 de lei (20 de lei/buc).

Contactat de Ziare.com, reprezentantul firmei care a furnizat dezinfectantul pentru Primaria Sanpetru Mare a explicat că, din cauza pandemiei, producatorul a avut probleme cu achiziția recipientelor, iar pentru că avea pe stoc tuburile pentru cremă de picioare le-a folosit.

Reprezentantul firmei care a cumparat produsul pentru a-l revinde Primariei Sanpetru Mare a declarat ca a știut sițuatia la momentul achiziției, dar nu a avut nicio problemă cu asta.

Firma este deținută de Răzvan Iosif, un fost vicepreședinte PSD Brașov, fost director al Parcului Industrial Carfil, în incinta căruia își și desfășoară activitatea, care a fost trimis în judecată pentru prejudicierea bugetului județean în urma încheierii unor contracte prin care furniza cursuri, în speță tutoriale Windows, Word, Excel, Power Point, navigare internet, sub forma unor pachete cu CD-uri, a căror valoare a totalizat suma de 595.000 lei.

În unele cazuri au fost încheiate contracte fără ca unităţile de învățământ sau primările să dețină calculatoare şi, în plus, softurile vândute nu erau licenţiate sau avizate de Ministerul Educaţiei ca fiind corespunzătoare programei de învăţământ pentru ciclul gimnazial.

(Visited 793 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.