Victima are doi doar ani. Agresoarea copilului din Timișoara este fiica fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu. Femeia are 33 de ani și, după cum se vede în imagini, e lipsită de milă.

Procurorii au analizat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere şi au descoperit că educatoarea l-a abuzat pe cel mic, în repetate rânduri, până când i-a rupt un picior. Părinţii acestuia cer acum despăgubiri de o jumătate de milion de euro.

Într-una dintre secvenţe se vede cum educatoarea îl smuceşte pe cel mic pentru că acesta nu se oprea din plâns şi – ulterior, cu un gest dur, îl trânteşte cu faţa într-o pernă. O altă angajată care se afla în încăpere asistă – impasibilă – la scenă.

După câteva zeci de secunde – pentru că băiatul se ridică şi continuă să plângă – educatoarea îl apucă de cap – ca pe o păpuşă – şi îl trânteşte din nou.

Patru zile mai târziu, copilul are din nou parte de violenţele. La fel se întâmplă şi în ziua care urmează.

Creșa în care femeia lucrează este afacerea familiei fotbalistului. Conform Opinia Timișoarei, părinții au reclamat incidentul la poliție în iunie 2018. Au luat copilul acasă cu piciorul rupt și l-au dus la spital.

 

(Visited 252 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.