Eveniment

VIDEO Mașină confiscată de Poliția Locală Constanța, iar șoferul amendat cu 30.000 lei pentru că a aruncat gunoaie pe domeniul public

Șoferul a fost filmat în timp ce descărca dintr-o autoutilitară Mercedes Vito deșeuri provenite din construcții (moloz) la marginea orașului.

Scris de 
 pe data 
3 aprilie, 2023

Un bărbat din Constanța a aflat pe propria piele cât de scump e gunoiul aruncat la întâmplare pe domeniul public. Individul a fost filmat în timp ce descărca dintr-o autoutilitară Mercedes Vito deșeuri provenite din construcții (moloz) la marginea orașului. Poliția locală l-a identificat, astfel că șoferul a fost amendat cu 30.000 lei, iar mașina a fost confiscată.

„În această după-amiază, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat o persoană în timp ce abandona dintr-o autoutilitară deșeuri inerte.  Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 30.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 20, alin.3 din OG 92/2021, modificată prin Legea nr.17/2023.  Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Constanța.   

Admitere Ovidius Constanta 2023

Poliția locală solicită cetățenilor care sunt martorii unor astfel de evenimente să semnaleze autoritățile la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.  

Actualitate