Actualitate

VIDEO Protestatarii lăsați fără permis acuză autoritățile că le-au întins o capcană. „Ei ne-au dirijat, apoi ne-au luat permisele”

foto: spotmedia.ro
Scris de 
 pe data 
17 ianuarie, 2024

30 de protestatari au rămas fără permis de conducere pentru 4 luni și au fost amendați cu câte 1500 de lei după ce au pătruns pe Autostrada A4 pe contrasens, vrând să ajungă în Portul Constanța, a informat IPJ Constanța. În replică, conducătorii auto sancționați acuză autoritățile că le-au întins o capcană și că au pătruns pe autostradă pe contrasens la indicațiile Jandarmeriei.

„I-am rugat să ne ajute să ajungem în siguranță la Poarta 7. Ne-au spus că „da”, ne-au dirijat, au mers cu noi, doar că jos ne așteptau multe mașini de poliție. Ne-au suspendat la toți permisul pentru 4 luni și amendă de 1500 lei, unii au luat și 4000 lei. Suntem șoferi profesioniști, nu am fi făcut niciodată o asemenea greșeală, nu aveam cum să greșim intrarea pe autostradă. Dar așa ne-au dirijat ei, se vede și pe filmări”, ne-a declarat Alexandra T., șofer participant la acțiunea de protest.

CITEȘTE ȘI: Constanța: 30 de protestatari au rămas fără permis după ce au intrat pe contrasens pe autostradă

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate