Polițiștii locali continuă acțiunea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe străzile orașului. În perioada 1 – 7 aprilie, agenții din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale (DGPL) Constanța au depistat și au dispus ridicarea a nu mai puțin de 20 de mașini parcate neregulamentar.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, în special în proximitatea stațiilor destinate mijloacelor de transport public în comun, unităților de învățământ, trecerilor pentru pietoni, etc.“, transmite DGPL.

Mașinile ridicate au fost restituite deținătorilor legali, în conformitate cu actele normative în vigoare.

După ridicare, autoturismele sunt depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman nr.1, iar programul de restituire este non-stop. Puteți verifica dacă mașina a fost ridicată sunând la dispeceratul DGPL – 0241 484 205.

Autoturismul poate fi recuperat în prezența unui polițist și numai după achitarea următoarelor taxe:

tarif ridicare maşini – 450 de lei;

tarif transport maşini – 120 de lei;

tarif depozitare maşini/zi – 60 de lei;

Totodată, în cursul zilei de 9 aprilie, DGPL a început campania de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului.  Prima mașină abandonată a fost ridicată în cursul zilei de astăzi din proximitatea parcului Oleg Danovski și va fi depozitată într-un loc special amenajat de către administratorul drumului.

Acțiunea agenților vizează cele 23 de autovehicule identificate ca fiind abandonate și/sau fără stăpân pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

 

(Visited 213 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.