DESPRE NOI

Ziarul Constanța de Azi este o publicație tânără, la început de drum, care are însă în spate o echipă de profesioniști, jurnaliști cu o vastă experiență în presa constănțeană.

Ne propunem să fim o voce credibilă și bine documentată a Constanței, tratând problemele și aspectele importante ale vieții orașului și județului nostru. Vom fi neiertători cu cei care greșesc, din incompetență, nepăsare sau mânați de alte interese, fiind totodată susținători ai valorilor constănțene, indiferent de domeniul de activitate.

Nu vom tolera impostura, corupția, minciuna și hoția, pe care le vom sancționa din vârful condeiului cât vom putea noi mai bine, mai ales când ele își fac cuibar în institutii publice, de unde se hrănesc cu banii constănțenilor.

Constanța merită oameni bine pregătiți, merită infrastructură de top și servicii publice de calitate pentru cetățeni. Constanța are nevoie de instituții puternice, eficiente și credibile, aflate în slujba contribuabililor, Constanța are nevoie să își regăsească identitatea culturală, spiritualitatea. Constanța are nevoie de cetățeni bine și corect informați, de instituții media puternice și nepărtinitoare.

Constanța de Azi este de fapt oglinda Constanței de mâine, o radiografie completă și imparțială a urbei și județului nostru. Iar noi, jurnaliștii de la Constanța de Azi, ne luăm acest angajament public, de a ne pune priceperea și toată bunăvoința noastră în slujba informării constănțenilor!

(Visited 962 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.