O tânără din Constanța a rupt internetul în două după ce a publicat o serie de fotografii inedite. Aurelia Țuți (28 de ani), gravidă în 9 luni, a făcut o ședință foto în timp ce se afla în plin travaliu, fotograful imortalizând nașterea copilului într-un lan de rapiță din județul Constanța.

„Cum au început primele contracții, i-am spus soțului că acum e momentul! L-am sunat pe fotograf, ne-am urcat iute în mașină și am pornit spre câmp. Nu vă zic că ăsta micu voia să iasă mai repede, dar l-am împins ușor la loc, că doar nu era să-l scot pe bancheta din spate. Arvunisem deja fotograful pentru ședința în rapțiă“, a povestit tânăra mămică.

Aurelia a ridicat ștacheta când vine vorba despre fotografii făcute în lanurile de rapiță sau lavandă, ipostaze precum mâinile ridicate spre cer ca și când „uite ce liberă sunt“, privitul spre orizont de tipul „fă-mi o poză ca și când nu știu“ sau mâna unui bărbat care ține mâna ei în timp ce ea trage să se ducă cât mai departe pe câmp sunt acum banalități de amatori.

Bineînțeles, criticile venite din partea tipelor invidioase nu au întârziat să apară, multe dintre acestea numind-o pe creativa mămică „o inconștientă“. „Sunt atâtea gâze periculoase pe un câmp din ăla! Nu te-ai gândit că putea să-ți intre o coropișniță, o lăcustă, un pârș! Doamne ferește până unde merg unele pentru a atrage atenția!“, se arată într-un comentariu.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

(Visited 647 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.