Accidentul a avut loc în jurul orei 16.45.

Din primele informații reiese că au fost implicate un autoturism marca BMW, un VW Golf și un autocar. Două persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță și echipaje ale Poiției Rutiere.

Traficul în zonă, pe DN 2A este îngreunat.

UPDATE. Potrivit polițiștilor, un bărbat, în vârstă de 50 de ani și aflat la volanul unui autoturism, la punerea în mișcare de pe acostamentul DN 2A, pe direcția după sensul giratoriu de la intersecția cu DN 22, nu s-a asigurat la pătrunderea pe carosabil și a acroșat un autocar, care se deplasa pe banda nr.1, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu.

În urma accidentului, autocarul a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus de un bărbat, in varsta de 37 ani, pe banda a doua de mers.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean Constanța, starea lor în prezent fiind stabilă.

Reamintim că acesta este al doilea accident ce are loc în aceeași zonă în mai puțin de o lună. Pe 21 noiembrie, în urma impactului violent dintre două mașini, două femei, de 31 şi 61 de ani, şi un copil de trei ani au murit. Victimele erau o femeie, fiica ei, și bunica copilului.

O altă femeie, de 44 de ani, diagnosticată cu fractură membru superior și traumatism cranio cerebral, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa,

 

(Visited 2.382 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.