Umor

Adrian Minune a băgat Ganacci la o nuntă. A fost agresat, umilit și acuzat de incultură

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 iulie, 2019

Ca să-i întoarcă favoarea DJ-ului Salvatore Ganacci după momentul de la Neversea, manelistul Adrian (fost copil) Minune a încercat, la o nuntă, să interpreteze o piesă din repertoriul italianului, însă momentul a degenerat rapid.

Unul dintre martori spune că, la un moment dat, Adrian Minune a cerut mai mult reverb (efectul ăla de ecou) pe microfon, apoi a spus: „Petru fratelelele meu Ganacciccicci! Se facecece specialalalala astastasta!“.

Ceva inacceptabil! Când a rostit acele cuvinte, am crezut toți că urmează ceva nou, bomba anului manele 2019! Însă ceea ce a urmat a fost de-a dreptul fantasmagoric. Folosind microfonul, a început să reproducă sunete precum <bumțî bumțî bumțî tra tra bumțî bumțî…> și tot așa. Dumnezeule, lumea, efectiv, a luat-o razna!“, a povestit Fredereic Lilian Vicențiu al III-lea, nuntaș.

Mulțimea a devenit extrem de revoltată, iar Adrian s-a oprit abia după ce un interlop l-a plesnit peste gură cu o mănușă albă, iar cinci pirande i-au recitat o serie de blesteme din clasici.

Așa am ajuns!? La nivelul ăsta de incultură și degradare morală? Nici la o nuntă nu ne mai putem bucura de tradiții și tot ceea ce reprezintă un astfel de eveniment?“, a declarat și mama soacră.

Din cauza vârstelor fragede, mirilor le-au fost imediat astupate urechile și au fost duși într-o cameră retrasă, pentru a nu rămâne traumatizați. În tot acest timp, mii de persoane care nu au fost la nuntă, dar care au aflat despre cele petrecute, au luat cu asalt rețelele de socializare unde l-au distrus pe Adrian Minune cu mii de postări umilitoare.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate