Un trecător a găsit-o pe fată căzută pe stradă și a anunțat imediat ambulanța. Din păcate, echipajul ajuns la fața locului nu a putut să o salveze, deși a efectuat manevre de resuscitare aproape o oră.

Tânără era în stop cardio respirator, iar cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai reușit să o readucă la viață.

Albertina Coșbac avea 25 de ani și obișnuia să alerge pe distanțe mari, în anii trecuți participând la competiții naționale de semimaraton, cum ar fi Maratonul Nisipului, de la Mamaia, sau Maratonul Internațional de la Brașov.

Tânăra nu era cunoscută ca având afecțiuni medicale, medicii legiști urmând să stabilească în urma necropsiei cauzele decesului.

De asemenea, polițiștii constănțeni fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

Albertina Narcisa Coşbac a absolvit în 2015 Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, secţia inginerie şi management naval şi portuar. În prezent, tânăra lucra la şantierul naval Mangalia, dar se pregătea să dea la Academia de Poliţie. Unchiul fetei spune că acesta era motivul pentru care nepoata lui se antrena.

“Ea vroia să dea la Academia de Poliţie şi făcea antrenament. Alergând, i s-a făcut rău. A avut un atac de cord.

A venit ambulanţa, a fost resuscitată aproape o oră, dar nu s-a mai putut face nimic. Cred că a făcut efort prea mare. Vroia să dea la Poliţie în vară”, a declarat unchiul fetei pentru Observator.

(Visited 1.006 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.