Umor

Alezzi Yacht, alertă biologică de 1 Mai după ce 387 de turiști au urcat cu tone de bășini la bord

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
2 mai, 2022

Mobilizare extraordinară de forțe în portul Midia în data de 1 Mai, de unde vasul de agrement Alezzi Yacht trebuia să plece într-o excursie de câteva ore pe mare cu sute de turiști la bord.

38 de echipaje de decontaminare, 49 de specialiști în atacuri biologice, precum și numeroși experți în arme chimice au intervenit pe Alezzi Yacht după ce în jurul orei 17.00 s-a declanșat o alarmă generală de gaze toxice la bord.

„Am crezut în primă fază că avem de-a face cu un atac cu bombe chimice cu gaze, dar din fericire lucrurile nu erau așa de grave. Din prima evaluare, 387 de turiști urcaseră la bord cu tone de bășini la ei, cele mai multe localizate în zona capului, chiar lângă hipotalamus.

Nu te puteai apropia de ei, emanau bășini inclusiv prin privire, când deschideau gura și cereau doar șampanie scumpă îți venea să îți verși stomacul. Nu era un atac biologic, ci doar o densitate mare de bășinoși pe metrul pătrar”, a raportat maiorul Lucian Virusolescu, de la Divizia Atacuri biologice a SRI.

Experții au permis Yachtului să părăsească portul, după ce o importantă cantitate de bășini a fost lăsată pe uscat. De asemenea, specialiștii spun că la bord au fost idendificați și foarte mulți pârțari (n.r. – indivizi care își doresc din toată inima să fie bășinoși, dar nu își permit din cauză că au prea multe rate) .

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate